P1080890.jpg

Sterrenstof

Creëert Wetenschap & Technologie met aantrekkingskracht!

 

Voor de toekomst van Nederland

Is het cruciaal dat mannen én vrouwen een centrale rol spelen in de technologische revolutie. Daarom creëren we Wetenschap & Technologie met aantrekkingskracht voor de volgende generatie.

 

Sterrenstof: stof voor sterren.

Met ons contentplatform helpen we faciliteren dat alle kinderen de beste basis leggen voor hun centrale rol in de technologische revolutie.

W&T Lessen van 2d naar 4d experience

Wij vertalen kwalitatieve wetenschap & technologie lessen van onze partners naar een 4d experience in de klas! Dat is een fysieke belevenis in de klas, ondersteund met digitale content, bijvoorbeeld via het Digibord.

Omnichannel volledig ontzorgd

Ons platform werkt intuïtief op basis van predictive analytics, en aanstekelijk door gamification. Ons contentplatform ondersteunt leerkrachten digitaal qua kennis, en ontzorgt volledig qua fysieke materialen.

Diversiteit als uitgangspunt

In samenwerking met bedrijven brengen we de nieuwste technologische innovaties direct naar het klaslokaal, in beeld gebracht door experts - mannen en vrouwen. Alleen zo doorbreken we ouderwetse genderpatronen.

 
P1090153.jpg

Wij ontwikkelen fact-based

En werken hierin samen met de TU Delft

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat meisjes rond 6 jarige leeftijd al een achterstand in ruimtelijk inzicht ontwikkelen. Niet omdat ze onvoldoende talent hebben, maar omdat wij als samenleving hen niet genoeg stimuleren om dit talent in te zetten. 

Met ons Sterrenstof contentplatform dragen we bij aan de beste ruimtelijke ontwikkeling voor meisjes en jongens. Wij werken samen met de TU Delft gedurende een onderzoek in 2021-2023 om onze impact feitelijk vast te stellen. 

 

©2021 Let the Sun Shine B.V. All rights reserved

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram