P1090044.jpg

Sterrenstof content-platform voor inclusief W&T les

Met Sterrenstof geef je wetenschap en technologie les met aantrekkingskracht!

 

Aantrekkelijk.

Toegankelijke thema's en alledaagse materialen, in combinatie met aansprekende digitale content.

Sterrenstof maakt wetenschap & technologie les aantrekkelijk voor de volgende generatie door individuele leerstijlen te combineren met alledaagse, tastbare ervaringen. 

Dit doe we door de combinatie van alledaagse materialen in de klas, met digitale content waarmee we de inhoud van de lessen vertalen naar toepassingen in de praktijk. 

 

Plug & play.

Zodat jij kunt ontdekken en innoveren samen met de kinderen!

Via onze digitale Sterrenstof leeromgeving krijg je toegang tot onze heldere instructies, visuele content voor op het Digibord en toegankelijke verdiepende stof. Gerangschikt naar thema's zodat je het moeiteloos integreert in je eigen onderwijsaanbod. 

Ons aanbod bestaat uit reeksen van 8 lessen, met een vaste opbouw waarin (delen van) het ontwerp- en onderzoekscyclus zitten verwerkt, conform de leidraad Ontwerpend en onderzoekend leren van R. Klapwijk, die zelf in onze product panel zit. 

 

"Programmeren is het nieuwe lezen en schrijven"

Om Neelie Kroes te citeren. Daarom besteden we in ons Sterrenstof platform speciale aandacht voor technologie en algoritmes.

Voor de onderbouw leren we bijvoorbeeld programmeren zonder schermpjes met de Co-de-Rups, en in de bovenbouw staan we stil bij de rol van algoritmes bij het vinden van goede bronnen voor je eigen onderzoek.

 

100 euro per maand, per school

Zodat schooljaar 2021-2022 een geweldige kickstart wordt voor wetenschap & technologie les op jouw basisschool!

Voor 100 euro per maand krijgt jouw school onbeperkte toegang tot ons Sterrenstof contentplatform, met daarin wetenschap & technologie lessen in diverse aansprekende thema's.

 
P1080981.jpg

Ik heb interesse als basisschool

Geweldig! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Let the Sun Shine B.V. | kvk 80282601; All rights reserved.        Algemene voorwaardenPrivacy