plaatje site 1.jpg

De technologische revolutie is van iedereen.

 

Doe mee met de 20^20 Deal.

Wij maken ons sterk voor een technologische revolutie van iedereen door techniek aantrekkelijk te maken. We combineren individuele leerstijlen met alledaagse gebeurtenissen die inspirerend zijn voor alle leerlingen en leerkrachten. Met de 20^20Deal realiseren we samen met 20 partners een leeromgeving gebaseerd op AI en gamification, die techniek vertaalt naar individuele leerbehoeftes.


Zo zorgen we er samen voor dat evenveel meisjes als jongens kiest voor techniek, resulterend in jaarlijks 20.000 vrouwelijke technici extra en een technologische revolutie met innovaties gerealiseerd door en voor vrouwen en mannen.

 

Voor de toekomst van Nederland

Is het cruciaal dat mannen en vrouwen een centrale rol spelen in de technologische revolutie.


Daarom bouwen wij een intuïtieve leeromgeving voor een inclusieve techniek leerervaring. Hiermee brengen we techniek tot leven en bieden we alle kinderen een manier om techniek te leren, passend bij de persoonlijke leerbehoefte in verschillende leerstijlen. Inspirerend voor jongens en meisjes. 

 

20.000 vrouwelijke technici extra. Jaarlijks.

Wij maken techniek met aantrekkingskracht en maken het zo aantrekkelijk in individuele leerstijlen dat net zoveel meisjes als jongens hiervoor kiezen. Dat is onze measurement for success.

Op dit moment kiest 4% van de meisjes op het VMBO voor techniek, ten opzichte van 33% van de jongens. Op havo/vwo kiest 11% van de meisjes natuur & techniek versus 29% van de jongens.

plaatje%252520site%2525202_edited_edited_edited.jpg
 

Word onze partner!

Realiseer samen met ons deze gamechange voor de toekomst van Nederland!

Investeer in het bouwen van de AI-based leeromgeving Sterrenstof

Zowel een investering in geld als in mankracht helpt ons vooruit in onze missie om de meest aantrekkelijke techniek leeromgeving te ontwikkelen voor de volgende generatie.

Lever inhoudelijke content aan voor praktijk cases

Sterrenstof maakt techniek aantrekkelijk o.a. met een sterke koppeling naar het dagelijkse leven. En wat is nou leuker dan leren over de nieuwste innovaties van industrie-experts!

Vergroot de kracht van de 20^20 Deal

Voor een technologische revolutie met innovaties gerealiseerd door en voor vrouwen en mannen is meer nodig dan een leeromgeving. Laten we samen de verandering aanjagen!

P1080822.jpg
 
P1060335.jpg

Ik doe mee als bedrijf!

Geweldig! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 
P1090123.jpg

Sociale onderneming

Dus wij investeren alle winst terug in de ontwikkeling van toekomstig technologisch talent

We houden onze vaste kosten laag. Zo hebben we geen duur kantoorpand, hanteren we fatsoenlijke salarissen, en werken we met een grote pool aan enthousiaste vrijwilligers en stagiairs die vanuit hun hart hun bijdrage leveren aan ons initiatief. Gebruiksartikelen die uit de roulatie gaan doneren we aan talentvolle kinderen die over onvoldoende financiële middelen beschikken om dit aan te schaffen. Er wordt geen dividend uitgekeerd en winst wordt opnieuw geïnvesteerd in initiatieven ter stimulering van toekomstig technologisch talent.

 
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Let the Sun Shine B.V. | kvk 80282601; All rights reserved.        Algemene voorwaardenPrivacy