VR.png

Een technologische revolutie zonder coding gender bias.

 

Doe mee met de 20^20 Deal.

Wij maken ons sterk voor een technologische revolutie van iedereen zonder coding gender bias. Met de 20^20 Deal willen we samen met 20 partners een slim, inclusief contentplatform bouwen voor een revolutionaire leerervaring van wetenschap en technologie voor de volgende generatie.

 

Voor de toekomst van Nederland

Is het cruciaal dat mannen én vrouwen een centrale rol spelen in de technologische revolutie.


Daarom bouwen wij een intuïtief contentplatform voor een inclusieve techniek leerervaring. Hiermee vergroten we de aantrekkingskracht van wetenschap & technologie exponentieel door persoonlijke leerstijlen te combineren met alledaagse, tastbare ervaringen. Inspirerend voor jongens én meisjes. 

 

Zien is geloven.

In ons platform brengen we experts in beeld. Mannen en vrouwen. Diverse culturele achtergronden. Mensen die samenwerken.


Daarnaast laten we de maatschappelijke context zien, zodat concepten uit de wetenschap en technologie worden verbonden met alledaagse, tastbare ervaringen.

Zo vervangen we voor eens en altijd de ouderwetse beelden dat wetenschap & technologie alleen voor mannen zou zijn, of een heel abstract en eenzaam beroep.

 

Word onze partner!

Herschrijf samen met ons de toekomst voor de volgende generatie.

Investeer in de realisatie van ons contentplatform Sterrenstof

Zowel een investering in geld als in mankracht helpt ons vooruit in onze missie om wetenschap & technologie met aantrekkingskracht te realiseren.

Praktijk cases en inhoudelijke content

Sterrenstof maakt wetenschap & technologie aantrekkelijk met een sterke koppeling naar het dagelijkse leven. En wat is nou leuker dan leren over de nieuwste innovaties van echt industrie-experts! Of een echte bedrijfscasus!

Vergroot de kracht van de 20^20 Deal

Voor een technologische revolutie van iedereen, is veel meer nodig dan ons contentplatform. Laten we samen de verandering dragen!

P1080822.jpg
 
P1060335.jpg

Ik wil partner worden van de 20^20Deal!

Geweldig! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 
P1090123.jpg

Sociale onderneming

Dus wij investeren primair in de ontwikkeling van toekomstig technologisch talent

We houden onze vaste kosten laag. Zo hebben we geen duur kantoorpand, hanteren we fatsoenlijke salarissen, en werken we met een grote pool aan enthousiaste vrijwilligers en stagiairs die vanuit hun hart bijdragen aan ons initiatief. Gebruiksartikelen die uit de roulatie gaan doneren we aan talentvolle kinderen die over onvoldoende financiële middelen beschikken om deze zelf aan te schaffen.

 
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Let the Sun Shine B.V. | kvk 80282601; All rights reserved.        Algemene voorwaardenPrivacy